VojvodinaCafe - Inđijski outlet najbolji u Jugoistočnoj Evropi
 • Inđijski outlet najbolji u Jugoistočnoj Evropi

  Na 26. međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM u Kanu, Fashion Park Outlet Center je dobio nagradu za najbolji autlet centar u Jugoistočnoj Evropi. "U konkurenciji za 2015. godinu bili su centri iz Hrvatske, Mađarske, Rumunije i Srbije, a žiri je imao tešku odluku", izjavio je Kreg Smit, urednik časopisa EuropaProperty, koji dodeljuje ovu prestižnu nagradu. Nagradu je primio Đura Stanić, direktor kompanije BlackOak Developments u čijem vlasništvu se nalazi autlet u Inđiji.  "Velika nam je čast i zadovoljstvo da primimo ovakvu nagradu na najprestižnijem sajmu nekretnina na svetu. Potrudićemo se da još više unapredimo poslovanje i obezbedimo našim posetiocima nove brendove i još bolje uslove za kupovinu. U narednom periodu planiramo nove investicije u Inđiji sa ciljem da napravimo jednu od najatraktivnijih destinacija u Srbiji", rekao je Stanić.

  Fashion Park Outlet otvoren je u aprilu 2012. godine. Ukupna vrednost investicije je oko 40 miliona evra, a u njegovu izgradnju je do sada uloženo 25 miliona evra. Trenutno zapošljava oko 500 ljudi i prostire se na 15.000 kvadratnih metara.

  Inđijski autlet centar napravljen je u formi malog italijanskog gradića, a investitori ga svrstavaju u deset najkvalitetnijih autlet centara u Evropi.

  MIPIM je najveći svetski sajam za investicije i nekretnine koji se svake godine održava u Kanu. Dvadeset hiljada učesnika iz gotovo 100 zemalja jednom godišnje sastane se na Rivijeri i u četiri dana dogovaraju poslove s više od 4.000 globalnih investitora, 170 hotelskih grupacija i 6.700 kompanija.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali