VojvodinaCafe - Prvi Uranak fest u Kameničkom parku
 • Prvi Uranak fest u Kameničkom parku

  Tradicionalni prvomajski uranak ove godine biće organizovanovan na omiljenom novosadskom izletištu, Kameničkom parku, 30. aprila i 1. maja 2015. godine. Prvi Uranak fest, manifestacija modernog obeležavanja praznika rada, namenjen je svim generacijama, a posebno mladim ljudima koji žele dobru dvodnevnu zabavu. Kako pravila nalažu oba dana festivala proteći će uz dobru hranu, sport i druženje, kao i uz bogat kulturno-zabavni program i edukativne radionice ekoloških organizacija.  Poseban doživljaj, svojim velikim koncertom prvog dana festivala, prirediće jedan od najpopularnijih bendova bivše SFRJ, Divlje jagode. Ljubitelji nežnijeg zvuka imaće priliku da drugog dana uživaju uz novosadsku grupu Apsolutno romantično.

  U okviru festivalske zone pored koncertnog prostora nalaziće se posebno uređena mesta za pripremu hrane, kamp, izložbeni deo i zabavni park za najmlađe. Atrakcija koju ne bi trebalo propustiti su Ravničarske igre, originalne i pomalo luckaste igre, organizovane tako da se svi posetioci mogu takmičiti.

  Sa željom da Uranak fest bude tradicionalni način obeležavanja 1. maja kako među Novosađanima tako i među brojnim gostima iz regiona, organizatori ističu značaj Kameničkog parka kao parka prirode gde će, od ove godine, biti omogućeno posetiocima da u kontrolisanim uslovima roštiljaju i uživaju u dvodnevnoj zabavi. Slavimo rad i naše pravo da uživamo, kao tekovinu 1.maja.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali