VojvodinaCafe - Robi Vilijams održaće koncert na Ušću 17. juna
    • Robi Vilijams održaće koncert na Ušću 17. juna

      Svetska pop ikona Robi Vilijams održaće koncert na beogradskom Ušću 17. juna. Organizatori kažu da Vilijams stiže na lični zahtev i to nakon što je dogovoreno da cene ukaznica za beogradski koncert budu najniže na celoj turneji. Prodaja ulaznica počinje 6. aprila na blagajnama Eventima, cene su od 3990 dinara, a prvi, ograničeni kontingent za parter prodavaće se po posebnoj ceni od 3390 dinara.



      Robert Piter Robi Vilijams je jedna od najpopularnijih zvezda na planeti i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta.

      Karijeru je počeo u bendu Take That, a zatim je povukao neočekivan i jedan od najboljih poteza u modernoj muzičkoj industriji - odlučio se za solo karijeru.

      Njegovi albumi su redom osvajali prva mesta na britanskim i svetskim top-listama, uz hitove kao što su „Feel“, „Supreme“, „Rock DJ“, „Come Undone“, „Rudebox”, „Millenium“, „Kids“, „Angels“ i brojni drugi! Do sada je osvojio neverovatnih 17 BRIT nagrada i time postao najuspešniji muzičar otkako se dodeljuju.

      Vilijams je 2006. godine ušao i u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu! Robi već beleži veliki uspeh i nove rekorde svojom novom svetskom turnejom „Let Me Entertain You“ tokom koje, na lično insistiranje, želi da obuhvati i gradove u kojima do sada još nije nastupao.

      Britanski "Gardijan" opisao je njegovu turneju rečima: "Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa i spremnost da se na koncertu preda publici do kraja, voleli bismo to da vidimo".

      Cene ulaznica su za Parter A od 4.990 dinara, Parter B od 3.990 dinara, fan pit ima dve zone, od 5990 dinara za 1.500 najbržih, dok će 500 najvernijih biti u posebnoj zoni uz pistu po kojoj hoda Villijams, po ceni od 6.990 dinara. Za sedenje na tribinama karte koštaju od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaz na lounge platformu je 12.000, a mesto u gold separeima 24.000 dinara

      Kapacitet je 30.000 mesta. Koncert organizuju Exit tim i Skymusic.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      3+7 (rezultat upiši slovima)