VojvodinaCafe - Zašto je Robi Vilijams odlučio da nastupi u Beogradu?
 • Zašto je Robi Vilijams odlučio da nastupi na Ušću?

  Koncert decenije! Muzička superzvezda i najtraženija svetska pop ikona Robi Vilijams stiže u Srbiju i održaće koncert 17. juna na Ušću. Ipak, ko je najzaslužniji za njegov dolazak. Dugo se polemisalo da li će ili ne Robi Vilijams doći u Beograd, a kada smo dobili i zvaničnu potvrdu – euforija je mogla da počne. Robi Vilijams stiže s trupom koja ima više od 100 članova. Pored benda i tehničkog osoblja, tu je i 6 telohranitelja.  Šta je presudilo da izabere baš Srbiju?

  “Ako je Robi u nečemu presudio da dođe u Beograd onda je to njegova lična želja da nastupi u gradovima u kojima do sada nije nastupao, a Beograd je jedna od tih evropskih metropola i destinacija u kojima do sada nije bio”, kaže za Bulevar B92 Sagor Mašković, organizator koncerta.

  Ipak, osim simpatija prema Beogradu uticalo je još nešto. Naime, Robi već godinama sluša o jednom od najpoznatijih festivala u Evropi, EXIT-u posebno o njegovoj društvenoj pozadini, te je to bio jedan od razloga zašto je dodatno bio zainteresovan za Srbiju.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali