VojvodinaCafe - Prodato 10.000 ulaznica za koncert Robija Vilijamsa
 • Prodato 10.000 ulaznica za koncert Robija Vilijamsa

  Za nešto više od 24 časa prodato je i prvih 10.000 ulaznica za beogradski koncert Robija Vilijamsa, što predstavlja najjači start prodaje za koncert nekog stranog izvođača u Srbiji. Za muzički spektakl koji će biti održan 17. juna na Ušću vlada nezapamćeno interesovanje u svim većim gradovima Srbije, ali i širom regiona u kojem je prodato skoro 2.000 ulaznica, od čega najviše u Sloveniji, Makedoniji, BiH, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a među njima se nalaze i prodate ulaznice u Grčkoj, Austriji i Mađarskoj.  Prve kolone najbržih fanova zabeležene su na blagajnama još u nedelju poslepodne, kada su se formirali dugački redovi ispred prodajnog mesta u tržnom centru Ušće.

  Najveće interesovanje vladalo je za drugi parter po poklon ceni od 3390 dinara, a predviđeni kontigent će ovim tempom biti rasprodat do četvrtka, kada će im redovna cena biti 3990 dinara. Slična situacija je sa Gold Fan Pit ulaznicama koje su pred rasprodajom, a kapacitet redovnog Fan Pita je još jutros prešao polovinu popunjenosti. U dogovoru sa menadžmentom Vilijamsa, kapacitet prvog velikog spektakla ovog tipa posle koncerata Madonne i Rolling Stonsa, ograničen je na 30.000 posetilaca.

  Ulaznice za, podeljene su po zonama, kao što su Parter A po ceni od 4990, odnosno Parter B po redovnoj ceni od 3990 dinara. Fan pit košta 5990 dinara, dok najverniji fanovi imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara, koliko koštaju najjeftinije ulaznice u Rimu, Atini ili Budimpešti! Za one koji preferiraju sedenje, na raspolaganju su ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali