VojvodinaCafe - Festival žongliranja prvi put u Novom Sadu
 • Festival žongliranja u Novom Sadu

  Prvi festival žongliranja i umetnosti pokreta "Summer flame" festival održaće se u Novom Sadu od petka do ponedeljka. Ulaz će se naplaćivati za manifestacije koje će biti organizovane u "Fabrici", dok će one na Štrandu biti besplatne, tačnije plaćaće se samo redovan ulaz.  Za sve koji prvi put žele da se okušaju u žongliranju i veštinama parkour, capoeira, breakdance, ninjutsu, akrobatike i savremenog plesa, didgeridoo i beatbox biće organizovane besplatne radionice na Štrandu. Svake večeri održavaće se cirkuski performansi i svirke. Za vreme festivala biće moguće nabaviti žonglersku opremu i rukotvorine Ženskog bazara.

  Cena karata za sva četiri dana je 3.000 dinara u pretprodaji, odnosno 4.000 dinara na samom festivalu. Pojedinačne ulaznice moguće je nabaviti po ceni od 1.000 dinara u pretprodaji, odnosno 1.250 dinara na dan festivala. Karte se mogu naručiti putem sajta Home - Summerflame. Za decu ispod 12 godina ulaz je besplatan.

  Pored planiranog programa biće organizovano i nekoliko javnih nastupa kako bi se Novosađani upoznali sa "Summer Flame" festivalom, kao i spontane radionice i otvoreni stejdževi. Za goste iz drugih gradova i inostranstva biće organizovan smeštaj u kampu.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali