VojvodinaCafe - Robi Vilijams priredio spektakl za 33.000 ljudi
 • Robi Vilijams priredio spektakl za 33.000 ljudi

  Svetska muzička ikona Robi Vilijams, održao je spektakularan koncert pred više od 33.000 ljudi na beogradskom Ušću. U duhu slogana Get ExcITed, publika je ovacijama ispratila Vilijamsov koncert koji je trajao skoro dva sata, tokom kojih su se smenjivali najveći Robijevi hitovi. Koliko je bio oduševljen publikom na koncertu, najbolji svedoči rečenica koju je izgovorio "Srbijo, predivna si! Ja sam tvoj! Ispričaću celom svetu za sve vas".  Publika je horski pevala uz apsolutni audio-vizuelni spektakl, sa čak 20 članova Robijevog pratećeg benda na sceni! Uz pitanje „Srbijo, da li sam još uvek tvoj sin?“ krenula je potpuna euforija uz taktove pesme „Let me Entertain You!“ po kojoj je Robi opravdano naslovio celu turneju.

  Usledio je potom plesni hit „Rock DJ“, posle kojeg je publika već bila spremna za čuvenu „Monsoon“. Ređali su se hitovi „Come Undone“, „Millennium“, „Feel“, „Road to Mandaley“, „No Regrets“, „Bodies“, „Kids“,„Supreme“, i drugi. Tokom izvođenja pesme „Candy“ izveo je obožavateljku Anu na binu i sa njom odigrao čuveni ples u video krevetu uz pravi poljubac! Robijeva ćerka dobila je pravu posvetu uz tradicionalnu uspavanku „Twinkle, Twinkle Little Star“ koju je publika pevala zajedno sa njim.

  Prilikom izvođenja pesme „Better Man“ na sceni mu se pridružio i otac, čuveni komičar Pete Conway, koji putuje sa Robijem na celoj turneji. Bis je počeo uz još jednu obradu grupe Queen i to uz epohalnu „Bohemian Rhapsody“, a kraj je tradicionalno pripao kultnim baladama „Angels“ i za kraj horski pevana „She’s the One“.

  Pravi Robijev mjuzikl krasili su kratki muzički citati poznatih pesama kao što su, a svoje mesto na set listi našla je i „Freedom90“, čuvena obrada pesme Džordža Majkla sa kojom je Vilijams započeo solo karijeru pre više od dve decenije.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali