VojvodinaCafe - Otvorene prijave za Vršačku uličnu olimpijadu
 • Otvorene prijave za Vršačku uličnu olimpijadu

  Unija studenata opštine Vršac, Stonoteniska akademija "Millennium", Vršački atletski klub 1926 i grupa "Harp bikes" od 17. do 26. jula organizuju drugu Vršačku uličnu olimpijadu "Sportom do uspeha". Poziv je otvoren za takmičare i takmičarke u basketu, biciklizmu, plivanju, stonom tenisu, odbojci na pesku i trčanju. Organizatori su najavili da će se i ovog leta birati najbolji sportista i najbolja sportistkinja Vršačke ulične olimpijade. Pored novčanih nagrada, najbolje očekuju i mnoge vredne robne i vaučer nagrade, kao i pehari i medalje.  Donja starosna granica je različita za svaki sport, a ni u jednom sportu nema gornje starosne granice.

  Više informacija o svakoj disciplini može se pronaći na zvaničnom sajtu. Učešće je besplatno za biciklizam, plivanje i uličnu trku, dok se za ostale sportove plaća kotizacija (basket 500 dinara, stoni tenis 500 dinara, odbojka na pesku 1000 dinara).

  Učesnici u učesnice mogu se prijaviti putem sajta, mejla [email protected] ili telefonom na broj 061 31 20 502

  Za učesnike koji nisu iz Vršca postoji mogućnost smeštaja u nekoliko ugostiteljskih i smeštajnih objekata. Najpovoljnije je u Domu učenika.

  Projekat su podržali Opština Vršac, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i Olimpijski komitet Srbije.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali