VojvodinaCafe - Exit Village ponovo na Štrandu
 • Ovogodišnja lokacija za Exit Village je ponovo Štrand

  Sve kampere Exit Avanture obradovaće ovogodišnja lokacija za Exit Village, odnosno najstarija, najveća i po mnogima najlepša peščana plaža u Dunavskom toku, čuveno kupalište Štrand. Ubedljivo omiljena lokacija za kampere u istoriji Exit festivala, zbog koje su svojevremeno čak i Novosađani podizali svoje šatore, ne bi li osetili delić jedinstvenog Exit Village iskustva, i ove godine se vraća u punom sjaju.  Koliko su legendarne festivalske noći na Štrandu, govore iskustva na desetine hiljada mladih ljudi iz celog sveta i brojnih svetskih medija, koji su dugo nakon posete Novom Sadu, svedočili o lepotama dunavske Kopakabane.

  “Da bismo posetiocima iz 60 različitih država sveta što bolje predstavili Novi Sad, zajedno sa Gradskom upravom, odlučeno je da ovogodišnji kamp Exit festivala bude na Štrandu. Želimo da ostavimo što bolji utisak na brojne turiste kako bi se vraćali iz godine u godinu. Prema proračunima Booz Allen Hamilton, nezavisne konsultantske kuće angažovane od strane USAID-a, Exit godišnje generiše između 10 i 15 miliona evra u turističku privredu Novog Sada, Vojvodine i Srbije, a istraživanja Vlade Srbije ovo su i potvrdila. Rezultati ovog istraživanja, pokazali su da je Exit, tokom svog postojanja, unep preko 100 miliona evra u srpsku ekonomiju, a da će u narednih 10 godina generisati još najmanje toliko”, izjavio je ovim povodom Dušan Kovačević, direktor Exit festivala.

  Exit Village biće otvoren za sve vlasnike kamperskih narukvica od 7. do 14. jula, a cena sedmodnevnog boravka po osobi u pretprodaji iznosi 2.990 din, dok će na recepciji kampa iznositi 3.500 din. Pored mesta u kampu, posetiocima Exit kampa, biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

  Prodaja pojedinačnih propusnica za kamp, ali i naručivanje kamperske opreme, koja će kampere da sačeka na recepciji, trenutno može da se obavi putem sajta www.exittrip.org. Na sajtu zvanične turističke agencija Exita, prodaju se i brojni drugi paketi koji sadrže smeštaj u kampu, prevoz, kao i druge smeštajne opcije.

  Ulaznice po staroj ceni samo do 30. juna

  Ulaznice za Exit koštaće 5.990, odnosno 6.990 dinara za celu Exit Avanturu, još samo do 30. juna, posle čega njihova sledeća cena biće 6.990 za Exit, 5.990 dinara za Sea Dance, odnosno samo 7.990 dinara za Exit i Sea Dance zajedno! Od 30. juna i cena dnevnih ulaznica za petak i subotu na Exitu biće 2.990 dinara. Ulaznice se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop i još 50 blagajni širom Srbije i putem sajta www.gigstix.com.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali