VojvodinaCafe - Edukativno-istraživački kamp "Stopama Andreasa Volnija"
 • Edukativno-istraživački kamp "Stopama Andreasa Volnija"

  Pokret gorana Novog Sada i Pokret gorana Vojvodine otvorili su poziv za učesnike edukativno-istraživačkog kampa "Stopama Andreasa Volnija", koji će biti organizovan od 12. do 18. jula u Ekološkom centru «Radulovački» u Sremskim Karlovcima. Poziv je otvoren za mlade iz vojvođanskih opština, uzrasta od 15 do 20 godina koje interesuje biologija, botanika, odlazak na teren, sakupljanje, determinacija biljaka.  Cilј kampa je edukacija mladih za samostalan naučni i terenski rad na polјu botanike. Učesnici će na zanimljiv način imati prilike da se upoznaju sa biljkama Fruške gore, da upoznaju živi svet Koviljsko-Petrovarindskog rita i nauče kako da koriste moderne tehnologije za promociju flore.

  Mentori će biti stručni i iskusni terenski biolozi i ljudi koji su prethodnih godina vodili omladinske edukativne kampove, obuke i druge aktivnosti.

  Kotizacija za kamp iznosi 5.000 dinara po učesniku, a pokriveni su troškovi boravka, ishrane, predavanja i radionica. Program je podržao Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine.

  Prijavni formular i više informacija može se pronaći na sajtu www.pokretgorana.org.rs.

  Konkurs je otvoren do 5. jula.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali