VojvodinaCafe - Besplatni sportski treninzi u Novom Sadu
    • Besplatni sportski treninzi u Novom Sadu

      Udruženje Studentske i omladinske fizičke aktivnosti - SOFA, omogućilo je besplatno treniranje studentima koji imaju između 18 i 25 godina. Zainteresovani će moći da utorkom, četvrtkom i subotom igraju odbojku, fudbal, basket i rukomet, ili da se utorkom i četvrtkom relaksiraju na časovima joge u prostorijama Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (DIF). Cilj projekta je da se mladima omogući da se besplatno bave sportskim aktivnostima, posebno studentima, kako bi se rasteretili brojnih obaveza.



      Trenutno SOFA broji više od 5.000 registrovanih korisnika, sa željom da motiviše još mladih da se pokrenu i neguju zdrav način života, prenosi Oradio.

      Aktivnosti projekta su započete u Beogradu, ali od ovog meseca omogućeni su termini za vežbanje i u sportskim objektima u još tri grada - Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

      Prijava za sve dostupne sportove može se obaviti putem sajta Udruženja (www.sofa.rs). Tačne termine možete pogledati tako što ćete posetiti sajt ili pratiti udruženje SOFA na društvenim mrežama Instagram, Facebook ili Twitter.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      8-6 (rezultat upiši slovima)