VojvodinaCafe - Počinje Vojvođanska zlatna rukavica u Subotici
 • Počinje Vojvođanska zlatna rukavica u Subotici

  Od danas do 12. jula Subotica će biti u znaku boksa. U ovom gradu održaće se 33. Vojvođanska zlatna rukavica, koja od postanka ima međunarodni karakter i nalazi se u A kategoriji svetske i evropske amaterske bokserske asocijacije. Na ringu će biti borci u konkurenciji mladih, uzrasta 17 i 18 godina. Na ring će se popeti 134 dečaka i 44 devojke iz 24 zemlje.  Sem iz naše selekcije, za trofej će se boriti takmičari Jermenije, Austrije, Bugarske, BiH, Kanade, Kineskog Tajpeha, Hrvatske, Kipra, Francuske, Mađarske, Kazahstana, Litvanije, Letonije, Makedonije, Norveške, Poljske, Rusije, Škotske, Slovačke, Slovenije, Ukrajine, SAD i Velsa.

  Tomislav Antelj, savezni trener mladih, u našu selekciju pozvao je ove boksere: Veljka Gligorića (49 kg), Sebastijana Šaćirija (52), Danijela Grmušu (64), Tomislava Makića (69), Mirka Mitrovića (75) i Ugrena Ugrenovića (81). Njegov kolega iz ženske reprezentacije Marko Tubić odlučio se za Andreu Milošević (4, Dajanu Vidović (54) i Dariju Hayić (57).

  Danas u 15 časova turnir će početi eliminacionim borbama, koje su na programu i sutra od 11 do 13 i od 16 sati. U petak su na programu četvrtfinala od 11 do 13 i od 16 časova. Subota je rezervisana za polufinala u istom terminu kao i prethodnog dana. Finalni okršaji održaće se u nedelju od 12 časova.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali