VojvodinaCafe - Od ponedeljka karte za utakmicu Vojvodina - Sampdorija
 • Od ponedeljka karte za utakmicu Voša - Sampdorija

  Prodaja ulaznica za revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Vojvodine i Sampdorije počinje u ponedeljak 3. avgusta. Cena pojedinačnih karata je 500 dinara za zapadnu tribinu, 300 dinara za istočnu i 200 dinara za severnu tribinu, a u Vojvodini ističu da će se karte prodavati uz prikazivanje ličnih dokumenata i da će svaki pojedinac moći da kupi najviše tri ulaznice.  Ulaznice će se prodavati na centralnoj biletarnici "Gigs tixa" u Novom Sadu ( Tržni centar “Pariski magazin”, Kralja Aleksandra 12), svakodnevno od 9 do 19.30 sati, i na centralnoj blagajni stadiona “Karadjordje”, od 12 do 18 sati, dok će se na dan utakmice od 18 sati prodaja karata vršiti i na blagajni na istočnoj tribini stadiona.

  Ulaznice za severnu tribinu prodavaće se isključivo na toj tribini - u navijačkom šopu “Firma”, od 17 do 20 sati.

  Svima koji utakmicu žele da gledaju sa istočne tribine iz Vojvodine savetuju da dodju ranije na stadion, jer će na toj tribini biti otvotren samo jedan ulaz i to onaj na severnoj strani, dok će drugi biti rezervisan za gostujuće navijače.

  Iz Vojvodine obaveštavaju vlasnike godišnjih karata da će ulaz biti moguć samo uz nove godišnje karte, odnosno da stare godišnje karte neće važiti.

  Navijači Sampdorije biće smešteni na južnoj tribini ispod semafora, a karte za taj sektor prodavaće se isključivo u Italiji i neće biti moguća njihova kupovina u Srbiji.

  "Pozivamo sve koji žele da budu uživo svedoci velike, evropske utakmice Novosadjana, da blagovremeno obezbede i kupe ulaznice, jer je već sada interesovanje za njih nezapamćeno", kazu u marketing službi FK Vojvodina i dodaju da nikakva trebovanja ili rezervacije ulaznica nisu moguća.

  Vojvodina je u četvrtak uveče u Torinu zadivila briljantnom igrom i spektakularnom pobedom nad Sampdorijom rezulttaom 4:0. Revanš meč 3. kola kvalifikacija izmedju Vojvodine i Sampdorije igra se 6. avgusta na stadionu "Karadjordje u Novom Sadu sa početkom u 21 sat.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali