VojvodinaCafe - Voša prekida razgovore o transferima svojih igrača.
 • Voša prekida razgovore o transferima svojih igrača

  Fudbalski klub Vojvodine objavio je da prekide sve razgovore o transferima svojih igrača. Sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski izjavio je da se zaključno sa današnjim danom prekidaju svi razgovori sa stranim i domaćim klubovima na temu transfera, odnosno odlazaka igrača. Dunđerski je na konferenciji za novinare rekao da je to zvaničan stav i predsednika kluba Zorana Šćepanovića i Upravnog odbora i sportskog sektora.  "Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača i to se odnosi na inostrane i na domaće klubove", rekao je Dunđerski.

  Po njegovim rečima, spomenuta odluka je doneta kako bi igrači mogli maksimalno da se koncentrišu na obaveze koje su pred njima.

  Dunđerski je i uputio molbu medijima da u intervjuima sa igračima Vovodine ne postavljaju pitanja o transferima, jer kako je ponovio, na tu temu je u novosadskom klubu stavljena tačka.

  Razlog za donošenje ovakve odluke, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, jeste činjenica da je poslednjih dana u javnosti bilo dosta reči o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, pre svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a spominjali su se i neki drugi klubovi.

  Priče o odlasku u redove beogradskih ’crveno-belih’ demantovao je i sam Ivanić koji je, gostujući na Radio televiziji Vojvodine, rekao da definitivno nema ništa od njegovog preseljenja u Beograd i da o tome i ne razmišlja.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali