VojvodinaCafe - Voša ne staje, pao i Partizan u Novom Sadu
    • Voša ne staje, pao i Partizan u Novom Sadu

      Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan na Karađorđu sa 3:2, u derbiju i poslednjem meču 5. kola Superlige Srbije. Duel u Novom Sadu bio je izuzetno sadržajan, a Novosađani su na kraju sasvim zasluženo slavili najviše zbog odličnog starta utakmice. Ekipa Zlatomira Zagorčića povela je već u šestom minutu golom Mirka Ivanića posle greške Fabrisija, a u 13. minutu na 2:0 povećao je Stanisavljević fantastičnim golom iz mrtvog ugla.



      Partizan je sredinom prvog dela preuzeo inicijativu i uspeo je da se vrati u meč golom Abubakara Umarua koji je u 39. minutu smanjio posle asistencije Brašanca, ali u nastavku crno-beli nisu uspeli da sustignu rivala.

      Nekoliko promašaja gostiju kaznio je u 61. minutu Ožegović koji je posle nove greške odbrane Partizana na asistenciju Stanisavljevića povećao na 3:1, a konačan rezultat postavio je Umaru u 68. minutu.

      Tri minuta kasnije Brašanac je isključen zbog dva žuta kartona, pa crno-beli do kraja nisu uspeli da izjednače, a mogli su da prime još nekoliko golova. Na kraju je u poslednjim trenucima na drugoj strani isključen i Đurić.

      Vojvodina posle ove pobede ima deset bodova na trećem mestu na tabeli, dok je Partizan poziciju ispod sa bodom manje.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      2+6 (rezultat upiši slovima)