VojvodinaCafe - Novi bioskop u Novom Sadu, najveći u Vojvodini
    • Novi bioskop u Novom Sadu, najveći u Vojvodini

      Zvanično je potvrđeno, početkom sledeće godine, u BIG šoping centru u Novom Sadu, biće otvoren najveći bioskop u Vojvodini. Radi se o CineStar bioskopu, brendu koji stoji iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca i vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu. Oni će do kraja 2015. godine svoje prve bioskope otvoriti u u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka, prenosi portal Luftika.



      CineStar bioskopi u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo, koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”.

      Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom.

      CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz, i koja do sada nismo imali prilike da vidimo.

      Zoran Savić, direktor CineStar bioskopa za Srbiju kaže da će gledaoci u Srbiji imati priliku da doživo potpuno novo filmsko iskustvo.

      – Ono što CineStar izdvaja jeste jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji. CineStar nije samo bioskop, već mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu. Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši – kaže Savić.

      Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. CineStar bioskopi time broje ukupno 17 multipleksa u regionu, sa ukupno 110 sala, uključujući IMAX® i 4DX, i blizu 19 000 sedišta.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      3+7 (rezultat upiši slovima)