VojvodinaCafe - 18. Pančevački džez festival od 5.11. do 8.11.
 • 18. Pančevački džez festival od 5.11. do 8.11.

  U Pančevu će biti održan festival džez muzike "Sve boje jazza" od 5. do 8. novembra u Kulturnom centru. Ovo je osamnaesti po redu festival u ovom banatskom gradu. Nastupiće grupe iz Srbije, Amerike, Velike Britanije i Italije. Cena ulaznice je 500 dinara za veče, a 1.200 dinara košta komplet ulaznica za tri dana programa.  Prvog dana festivala u dvorani Kulturnog centra predstaviće se "Majamisty trio" iz Srbije u 20:30 časova, a posle njih, u 22 časa, nastupa američki sastav "Kurt Elling Passion World".
  Drugi dan festivala otvoriće "The bad plus" iz Amerike koji nastupa u 20:30 časova u Kulturnom centru, a u 22:15 časova je zakazan nastup grupe "Get the blessing" iz Velike Britanije.

  Treći dan se koncerti održavaju u foajeu Kulturnog centra, a ulaz će tog dana biti besplatan. Nastupa Džez odsek Muzičke škole "Stanković" iz Beograda u 20:30 časova, a posle njih će, u 22 časa, nastupiti "Max Kochetov quartet" iz Srbije.

  Poslednji dan festivala u Kulturnom centru sa početkom od 20:30 časova otvoriće "Gary bartz quartet"" iz Amerike, a festival će zatvoriti grupa "Oregon", takođe iz Amerike, čiji je koncert zakazan za 22:15 časova.

  Pored glavnog, na pratećem programu će nastupiti i "Musica nada" iz Italije, zatim će biti održana foto izložba "Jazz legends", autora Tima Dikensona iz Velike Britanije, a biće organizovan i "jam session".
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali