VojvodinaCafe - Projekat Youth Speak Forum u Novom Sadu
 • Projekat Youth Speak Forum u Novom Sadu

  Najveća studentska organizacija na svetu prvi put realizuje projekat koji okuplja studente i uspešne lidere današnjice oko iste ideje. Studentska organizacija AIESEC, 19. novembra u prostorijama Kulturnog centra Novog Sada, organizuje projekat Youth Speak Forum koji ima za cilj da kod mladih ljudi podigne svest o bitnosti neformalnog obrazovanja i preduzetništva.



  Studenti i mladi će imati priliku da rade sa uspešnim liderima današnjice, kao i sa predstavnicima korporativnog, nekorporativnog i javnog sektora kako bi zajedno diskutovali i rešavali globalne probleme i izazove.

  Kako bi identifikovali problem koji mladi imaju danas, ogranizacija AIESEC je realizovala Serbia Youth Voice anketu u saradnji sa Coca Cola Hellenic i GFK. Anketa je pokazala da studenti najviše žele da rade na razvoju neformalnog obrazovanja i preduzetništva, pa je tako i sam Youth Speak Forum okrenut ka ovim temama.

  Predstavnik Delhaize Srbija, kao i predavač Mario Krivokapić potpredsednik prodaje u Content360 Ltd. na Youth Speak Forumu će organizovati radionice na jednistven i kreativan način, tako da cilj radionica bude pronalaženje akcionih koraka za rešavanje problema sa kojima se mladi susreću.

  Učestvovanjem na Youth Speak Forumu imaćete priliku da saznate više o Global Talent programu stručnih plaćenih praksi u inostranstvu. Ovaj program ima za cilj da mladim ljudima da internacionalno lidersko iskustvo kroz rad u kompanijama u struci. Primenom znanja stečenog na fakultetu u internacionalnom okruženju imate priliku da razvijete sebe, a nakon povratka u Srbiju imate veće i relevantnije znanje u potrazi budućeg zaposlenja, ili pokretanju sopstvenog biznisa.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali