VojvodinaCafe - Kolja i Grobovlasnici u Pančevu i Novom Sadu
 • Kolja i Grobovlasnici u Pančevu i Novom Sadu

  Kolja i Grobovlasnici ovu godinu završavaju koncertima 24. decembra u dvorani "Apolo" Doma omladine Pančevo i 26. decembra u klubu "Kvorter" (Quarter) u Novom Sadu, a gitarista i pevač Nikola Pejaković-Kolja se nada da će u 2016. fanove obradovati novim albumom.  "Značajne stvari su se desile u 2015. Posle skoro 20 godina, konačno imam bend i sviramo ono što smo snimali sve ove godine. Vojin i moj san je ostvaren, sada je važno da ga održimo u životu. Naravno, želim što više svirki i nadam se da ćemo u 2016. ući u studio i uraditi četvrti album", kaže Pejaković.

  Glumac, režiser i scenarista Pejaković je kao kantautor objavio albume "Mama, nemoj plakati" (2002), "Kolja" (2009) i potom "Grobovlasnici" (2013).

  Ipak prvi koncert u karijeri Kolja je održao tek ovog marta sa Grobovlasnicima u beogradskom Domu sindikata. Sledili su Arsenal fest, Lejk (Lake) fest, Medijana Balkanrok fest, Egzit i koncert u beogradskom Bitef art kafeu, podseća agencija "Long Play".

  "Dom sindikata se, prirodno, izdvaja. To nam je prvi veliki koncert, puno ljudi i puno ljubavi oko nas. Taj dan ću pamtiti čitav život. Velika je stvar kad ste, konačno, dali ljudima ono što žele, a istovremeno i vama je to bilo preko potrebno. Muzika je došla do srca ljudi, i oni su uzvratili velikom ljubavlju i podrškom", naglasio je Pejaković.

  Ulaznice za koncerte u Pančevu i Novom Sadu koštaju 800, a na dan koncerta 1.000 dinara.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali