VojvodinaCafe - U Zrenjaninu će se graditi trkačka staza
 • U Zrenjaninu će se graditi trkačka staza

  Izgradnja trkačke staze biće realizovana u Zrenjaninu, rekao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić na dodeli godišnjih nagrada i priznanja Auto-moto saveza Srbije (AMSS) održanoj u tom gradu. "Naš grad je, sa svojim lokalnim Auto-moto društvom, Auto-moto tehničkim centrom i Auto-moto klubom Petrovgrad, oko ove ideje okupio sve sportiste, kako motocikliste, tako i automobiliste i svi će dati svoj dati svoj doprinos u realizaciji ovog projekta", rekao je Janjić.  Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, rekao je da auto-moto sport ima sve veći značaj za srpski sport, sa najviše posetilaca, posebni mladih, a da interesovanje iz inostranstva za učešće u našim trkama pokazuje da je mnogo toga urađeno.

  "Vlada Srbije i Ministarstvo omladine i sporta je ove godine opredelilo duplo više sredstava za oba saveza, jer prepoznajemo značaj, a prvenstveno što smo uvideli jedinstvo u ova dva saveza, pa samim tim i AMSS", rekao je on.

  Predsednik AMSS Mirko Butulija izrazio je očekivanje da će pojedine trke i biti vraćene, a da će u Zrenjanin u narednim godinama dovesti "ozbiljniji auto-moto sport".

  Auto-moto savez Srbije (AMSS) u saradnji sa Sportskim auto i karting savezom Srbije (SAKSS) i Moto savezom Srbije (MSS) proglasio je večeras, u zrenjaninskom hotelu Vojvodina, najbolje takmičare u auto-moto sportu za 2015. godinu.

  Tom prilikom, uručena su priznanja onima koji su u prethodnoj godini dali najveći doprinos a posebno priznanje uručeno je večeras ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali