VojvodinaCafe - Uplatio tiket za 50 dinara, dobio preko pola miliona
 • Uplatio tiket za 50 dinara, dobio preko pola miliona

  Za 50 dinara, koliko je uplatio u kladionici, Risto Rončević iz Sivca dobio je 579.700 dinara, a da nije "branio" tiket, premija bi bila čitavih 779.700. Pogodio je sedam nerešenih rezultata i dve pobede domaćina u fudbalskim susretima, od kojih je osam odigrano u nedelju, 25. januara, a deveta dan kasnije, prenose Novosti.  - U ponedeljak ujutro video sam da imam osam pogodaka, a čekao sam još ishod meča Ajačo - Brest u Drugoj ligi Francuske, u kojem sam tipovao na pobedu domaćina - priča Rončević. - Utakmica je igrana u 20 sati. Da bih osigurao dobitak od 779.700, po 100.000 dinara uplatio sam na iks i dvojku u ovom meču. Kvote su i za nerešeno i za pobedu Bresta bile preko tri, tako da bih i u slučaju da domaćin izgubi, ostvario pristojnu zaradu. Da sam rizikovao i čekao sreću u devetom paru, imao bih u džepu 200.000 dinara više, ali sam i ovako zadovoljan.

  Kladionica je bila spremna da dobitak isplati odmah po završetku poslednje utakmice, a uredno spakovan novac, Rončević je kaže podigao sutradan.

  - Uložiću pare u kuću, jer iz iskustva znam da će, ako to ne uradim, otići na bezvezne stvari. Pametno sam, recimo, potrošio oko 50.000 dinara, koje sam u kladionici dobio pre pet godina, kad sam supruzi kupio sušilicu za veš - priseća se Risto, koji je zaposlen kao vozač autobusa u somborskom "Severtransu".

  Ristova supruga primećuje da za dobrog kladioničara nema lošeg dana za klađenje, aludirajući na to da njen muž ne propušta nijedno kolo za popunjavanje sportskih listića.

  - Svaki dan napravim tri-četiri tiketa od po 50 dinara - kaže Risto. - Obično pogodim ikseve, koji nose dobre kvote, a padnem na slabim kečevima i dvojkama. Ipak, bilo je i lepih dobitaka. Pre četiri godine dobio sam 170.000 dinara, a više puta po 10.000 ili 15.000. Najviše volim da igram, a i najčešće sam dobijao, ponedeljkom, kad je manje parova u ponudi, pa mogu lakše da odaberem šta ću da "gađam".

  Ono što po svaku cenu izbegava, to je klađenje na Crvenu zvezdu i Đokovića.

  - Za njih hoću da navijam sa uživanjem, bez dodatnog nerviranja zbog klađenja. A neću da ih stavim na tiket i da ih ne bih izbaksuzirao - kaže srećni sivački dobitnik.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali