VojvodinaCafe - 26. Novosadsko proleće od 15. do 19. marta
 • 26. Novosadsko proleće od 15. do 19. marta

  Od 15. do 19. marta ove godine, održaće se 26. “Novosadsko proleće” – jedna od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih manifestacija u našoj zemlji, koju organizuje ekološka organizacija Pokret gorana Novog Sada. Ovogodišnja manifestacija će imati tri izložbene celine sa skoro 230 izlagača na više od 2.500 m2 i to: izložbu cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, izložbu meda i zdravstveno-bezbedne hrane i izložbu suvenira i proizvoda starih i umetničkih zanata.  "Novosadsko proleće" se organizuje po 26. put, na prvom spratu SPC “Vojvodina”, a ovako dugu tradiciju dugujemo pre svega odličnoj saradnji sa jedne strane sa više od 230 izlagača na manifestaciji – najvećim proizvođačima i uvoznicima cveća, sadnica lišćara, četinara i ukrasnog šiblja, kao i semenske robe, zaštitnih sredstava i prateće opreme za uređenje vrtova i enterijera, kao i proizvođačima meda i zdravstveno-bezbedne hrane i rukotvorina starih zanata. Ulaz na manifestaciju je slobodan i ima i prodajni i izložbeni karater.

  Tokom manifestacije će svi zainteresovani moći da se upoznaju sa aktuelnim temama kroz stručne tribine i predavanja eminentnih stručnjaka o glavnoj temi manifestacije koja je svake godine različita. Upravo ova različitost omogućava široj javnosti da se informiše o aktuelnim temama iz oblasti zaštite životne sredine, hortikulture, pčelarstva, pejzažne arhitekture, ekoturizma i o drugim značajnim temama.

  Donesite stari papir i dobićete sadnicu na poklon

  Udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine" organizuje akciju zamene starog papira za sadnicu cveća i drveća tokom ovogodišnjeg "Novosadskog proleća" na Spensu.

  Akcija će se odvijati na štandu udruženja, na prvom spratu Spensa, od 15. do 19. marta.

  Posetioci koji donesu 10 kilograma starog papira dobiće sadnicu cveća. Oni koji donesu 60 kilograma starog papira dobiće sadnicu drveta.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali