VojvodinaCafe - "Baby exit" 21. i 22. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi
 • "Baby exit" 21. i 22. maja na Petrovaradinskoj tvrđavi

  Zbog najavljene kiše ovog vikenda festival optimizma – popularni "Baby exit" biće pomeren za naredni vikend, dakle 21. i 22. maja, saopštili su organizatori. Inače ovogodišnja tema festivala je "Srbija po meri mladih". Baby Exit (Festival Optimizma) je najveći porodični festival u regionu. Već tradicionalno u maju okuplja približno 40.000 posetilaca i oko 3000 izvođača na Petrovaradinskoj tvrđavi.  Ovogodišnji zadatak Baby Exit-a, kao i prethodnih godina je da najvažnije teme poput kulture, ekologije, obrazovanja i društvene odgovornosti prikaže deci na razumljiv i kreativan način. Zato je najveći festival za decu i porodicu u Istočnoj Evropi u znaku "Srbije po meri mladih".

  Mnogobrojni partneri kao što su AIESEC, fakulteti, novosadske škole i klubovi, pomoći će održavanju te manifestacije.

  "Naime Baby Exit će ove godine početi da bude radionica, na kojoj će roditelji zajedno sa decom uz pomoć medija, institucija pokušati da Srbiju što više približe mladom čoveku", kaže Đorđe Mojić, direktor festivala.

  Povodom Svetskog dana porodice, na festivalu će se tokom dva dana promovisati pomalo zaboravljene vrednosti. Iz organizacije AIESEC najavljuju nekoliko zanimljivih radionica za decu iz ekologije, preduzetništva i multukulturalnosti.

  "U suštini mi smo pozvani kao partner tako da smo dali doprinos u nekoliko segmenata organizaciji Baby Exit-a kako u marketingu tako i u privlačenju mladih ljudi i kreiramo neke svoje projekte na kojima želimo da podignemo svest dece", kaže Tajana Polimac, potpredsednica za eksterne odnose u organizaciji AIESEC.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali