VojvodinaCafe - Exit avantura OTPočinje uz OTPlatu karte na rate
 • Exit avantura OTPočinje uz OTPlatu karte na rate

  Magična Exit avantura otpočinje uz OTP i EXIT! I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance) i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, kada i koliko požele, sve do 30. juna.  Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.300 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, čime je zagarantovana aktuelna cena ulaznica u momentu prve uplate, a ostatak sredstava OTPlaćuje se do 30. juna u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom posetiocu Exit festivala odgovara, kada i koliko požele.

  Namenski račun, odnosno prvu ratu za kupovinu ulaznica za Exit i Exit Avanturu koja iznosi minimum 1.300 dinara treba uplatiti što pre, zbog ograničenog broja ulaznica na rate, a plaćanje se može rasporediti do 30. juna, kada je krajnji rok za uplatu poslednje rate.

  Uplatom cele sume za komplet ulaznica za Exit ili Exit Avanturu, u filijali OTP banke preuzima se karta sa kojom se mogu podići narukvice na zamenskim mestima Exit festivala.

  OTPočni Exit magiju u najbližoj OTP filijali!
  Info centar OTP banke: 0700 480 400 (za pozive sa fiksnog telefona)
  ili 021/4800 400 (sa mobilnog i iz inostranstva).

  Više detalja na www.otpbanka.rs
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali