VojvodinaCafe - Sigma novo X-Bass pojačanje za Exit Avanturu
    • Sigma novo X-Bass pojačanje za Exit Avanturu

      Vodeće zvezde svetske bass scene potvrdile su svoj dolazak na veliku Exit Avanturu! Posle upečatljivog nastupa na Sea Dance festivalu prošlog leta, na Exit dolazi britanski hit duo Sigma, kojima će se na tvrđavi pridružiti i jungle-reggae heroj Congo Natty, furiozni ruski trio Teddy Killerz, kanadski bass majstor Rene LaVice i berlinska dama novog rainbow-bass zvuka Sarah Farina!



      U četvrtak, 7. jula, otvaranje Exit festivala, biće dodatno spektakularno, jer na glavnu binu dolazi britanski duo Sigma, vlasnici kolosalnog hita "Nobody to Love" koji im je doneo dve nominacije za BRIT nagrade. Sarađivali su sa najvećim zvezdama kao što su Elie Goulding, Kanye West, Paloma Faith i Kiezsa, a krajem prošle godine izdali su album "Life" kojim su oduševili i fanove i kritiku.

      Drugog dana Exita, publiku će zagrejati fenomenalna Sarah Farina koja stiže sa berlinske DJ scene, a čiji setovi savršeno uklapaju teški bass i futuristički ritam sa izletima u R&B i UK Funk. Sarah ovaj stil kratko i jasno opisuje terminom rainbow-bass (bas u duginim bojama). Na glavnu binu 8. jula nam stiže i londonski džangl pionir Congo Natty poznatiji kao Rebel MC. Njegov prepoznatljiv zvuk je mešavina pop-repa uz primese hip hopa, dens muzike i regea.

      U subotu, 9. jula na glavnoj bini, magiju pred svitanje pokrenuće čuveni kanadski drum'n'bass producent Rene LaVice! Jedna od najbolje čuvanih tajni Toronta i najtraženiji DJ severnoameričke scene privukao je pažnju velikana sa BBC radija, a posebno ga je prepoznao najveći i višestruko nagrađivani producent Andy C, zvezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala! Uz veliku podršku “175 bpm” elite među kojima su Sub Focus, Sigma i Andy C, tvorac RAM Records, Rene je postao jedan od najtraženijih disk džokeja bass muzike. Grigory Cherekaev, Anton Mashevsky i Oleg Cholovskii, poznatiji kao Teddy Killerz razigraće publiku na glavnoj bini Exita, takođe u subotu, 9. jula!

      Poznati po raznolikosti, na Petrovaradinskoj tvrđavi predstaviće miks koji sadrži drum'n'bass, dubstep, trap i breakbeat. Nakon što su oduševili fanove remiksom Skrillexovog hita "Make It Bun Dem”, postali su deo prestižne etikete RAM Records, te globalno postali poznati po brojnim remiksima kao što su takođe Skrillexov "Ragga Bomb” i “Make Those Move”, grupe I Am Legion koju čine čuveni hip hop sastav Foreign Beggars i Noisia, a koji je bio na 1. mestu Beatport liste čak šest nedelja!
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      2+6 (rezultat upiši slovima)