VojvodinaCafe - EXIT magična kartica OTP banke donosi uštede na festivalu
    • EXIT magična kartica OTP banke donosi uštede na festivalu

      EXIT festival, u saradnji sa OTP bankom i kompanijom MasterCard®, predstavlja EXIT magičnu karticu koja je opremljena savremenom MasterCard beskontaktnom tehnologijom. Kartica omogućuje popuste od 5 do 50% na preko 400 lokacija u Srbiji, od bioskopa, knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana i prodavnica garderobe, a kompletna lista objekata širom Srbije gde se ostvaruju popusti nalazi se na sajtu www.exitmagiccard.rs.



      Osim toga, da je EXIT platna kartica zaista magična, govori i činjenica da omogućuje i besplatne bankarske usluge OTP banke u vrednosti od 7.200 dinara - besplatno održavanje tekućeg i deviznog računa u OTP banci, besplatan m-banking i SMS servis! Uz magičnu karticu moguće je plaćanje u zemlji i inostranstvu na svim lokacijama sa oznakom MasterCard, kao i plaćanje putem interneta.

      EXIT magična kartica OTP banke zvanično je sredstvo plaćanja na EXIT festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu u OTP banci automatski ostvaraju do 15% popusta na sva pića na svim EXIT šankovima i u EXIT kampu. Kartice su dostupne u svim poslovnicama OTP banke gde mogu odmah i da se registruju.
      Više informacija o EXIT magičnoj kartici OTP banke na exitmagiccard.rs

      Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MCs, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Andy C, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Black Coffee, Tinariwen, Banco de Gaia, Moritz von Oswald, Cock Sparrer, Paradise Lost, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.
      Komentara Pošaljite komentar

      Kliknite ovde da biste se ulogovali

      3+7 (rezultat upiši slovima)