VojvodinaCafe - Pridruži se EXIT "plemenu"
 • Pridruži se EXIT "plemenu" očekuju te iznenađenja

  EXIT Festival ove godine predstavlja novine u okviru EXIT trajba, programa koji okuplja na hiljade najvernijih fanova festivala, a već je počelo i prijavljivanje za narednu godinu. EXIT festival na ovaj način razvija značajan projekat koji će uz brojna iznenađenja, zanimljive materijale i poklone značiti mnogo više od jednostavne ponude ulaznica za festival po najpovoljnijim cenama.  "Već smo ostvarili saradnju sa mnogobrojnim prijateljima festivala s ciljem da EXIT svrstamo u najbolje evropske manifestacije. Ovo je samo početak. U budućnosti ćemo nastojati da, zajedno sa partnerima i sponzorima, pružimo članovima EXIT trajba zaista posebno i uzbudljivo iskustvo", izjavio je generalni menadžer EXIT festivala Bojan Bošković.

  Članovi EXIT trajba 2012. dobijaju najjeftinije ulaznice za festival sa popustima do 60 odsto, mogućnost korišćenja VIP ulaza na festivalu, piće dobrodošlice na festivalu, paket dobrodošlice, pristup VIP baru na festivalu, vodič kroz Novi Sad, koji će sadržati informacije o popustima i interesantnim mestima u Novom Sadu, tekuće promotivne ponude za festival, putovanja i popuste...

  Svi koji su u promotivnoj Tribe akciji kupili ulaznicu za EXIT festival 2012. postaće automatski i članovi EXIT trajba i uživati navedene pogodnosti. Oni koji žele da se pridruže trajbu za 2013. godinu sve informacije o načinu učlanjivanja mogu pronaći već od danas na www.exitfest.org/tribe.

  Kao jedan od najboljih muzički festivala u Evropi, EXIT će nastaviti da se zalaže za podršku hiljada lojalnih članova EXIT trajba.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali