VojvodinaCafe - "Parni Valjak" 25. maja u Novom Sadu
 • "Parni Valjak" 25. maja u Novom Sadu

  Nakon pet rasprodatih akustičnih koncerata u "Sava centru", u martu mesecu ove godine, legendarna grupa Parni Valjak nastupiće sa istom koncepcijom, kako su je nazvali članovi grupe - „Bez struje“, i u Velikoj sali novosadskog "Spensa". Koncert je zakazan za 25. maj sa početkom u 21 čas.  Ulaznice su u prodaji od 30.04. po cenama od 2.150 do 2.950 dinara. Karte će moći da se kupe na blagajni "Spensa", svim prodajnim mestima Eventima i preko interneta na www.eventim.rs. Na svakoj kupljenoj ulaznici nalazi se „bar kod“ za besplatno preuzimanje novog albuma „Stvarno nestvarno“ sa web sajta grupe.

  Za razliku od prethodnog rasprodatog koncerta u "Spensu", koji je bio održan 17.decembra 2010., ovaj koncert će imati potpuno drugačiju koncepciju i atmosferu, tako da će u parteru biti postavljene stolice da bi publika mogla u potpunosti da uživa u akustičnim verzijama omiljenih hitova. Produkcija koncerta i scenografija će biti identična onoj u "Sava centru", a koja podseća na intimnu dnevnu sobu prepunu pozitivne energije.

  „Ono što smo doživeli u "Sava centru" ne mogu rečima da opišem. Fantastična atmosfera, predivna publika i neopisive emocije...još uvek smo pod jakim utiscima. Sve to donosimo u Novi Sad i obećavamo koncert za pamćenje, a pokušaćemo da uzvratimo novosadskoj publici sve ono što smo dobili od njih na prethodnom koncertu. To je nešto što nas ispunjava sve ovo vreme i zbog čega se i dalje bavimo muzikom. Vidimo se u "Spensu!“ – u jednom dahu ispričao nam je Aki Rahimovski.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali