VojvodinaCafe - Domaći izvođači na Dance areni Exit festivala
 • Domaći izvođači na Dance areni Exita

  Igračice, žurke, vatromet, raznobojne konfete i baloni, nesvakidašnji audio-vizuelni doživljaj i 3D efekti upotpuniće atmosferu na sceni "mt:s Dance arene" ovogodišnjeg "Egzit" festivala, na kojoj će nastupiti i najpoznatija imena domaće i regionalne muzike.  Prvog dana festivala nastupa najtraženiji makedonski di-džej Stojče, koji je već šest godina na čelu organizacije "Polux Multimedia" i promoviše najbolje andergraund žurke u Skoplju, najavili su organizatori.

  Sutradan publiku očekuje banjalučki DJ Siniša Tamamović i njegov sugrađanin DJ Mladen Tomić. Njima će se pridružiti i slovenački DJ i producent Metju Hoag.

  Osim zvezda elektronske muzike Richie Hawtin i Miss Kittin, u subotu nastupa najatraktivniji beogradski klupski duo - Tijana T i Maja Uzelac, i još jedan beogradski DJ dvojac - Lea Dobričić b2b Kristina Lalić.

  Hrvatski producent Petar Dundov, koji svojim originalnim pristupom tehno sceni otvara nove horizonte žanra, doživljavajući tehno kao muziku koja prethodi pokretu i koja je dovoljno snažna da oslobodi sve emocije na plesnom podijumu, "začiniće" samu završnicu festivala u nedelju uveče.

  "mt:s Dance arena" ne može bez tradicionalnog seta koji zatvara poslednje jutro festivala - Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića koji već 10 godina drže primat na domaćoj elektronskoj sceni.

  Trinaesti "Egzit" festival održaće se od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali