VojvodinaCafe - Velika letnja dešavanja u Vojvodini
 • Velika letnja dešavanja u Vojvodini

  Koncertnu publiku ni ovog leta neće zaobići dilema: festivali ili more? Sezona muzičkih festivala po Vojvodini je već počela, Egzit se bliži, a čekaju nas i Summer3p, Dani piva... U nastavku teksta možete pročitati najave najvećih festivala koji će se održati ovog leta širom vojvođanske ravnice.  Cyclone on the beach
  Apatin, 6.jul
  Ulaz: 700 dinara
  SILIKONCI - Popularni dvojac Silicone Soul hit je mini-festivala koji će se održati na peščanoj plaži restorana "Plava ruža". Silikonci će predstaviti svoju najsvežiju produkciju, a pored ovih partimejkera nastupiće i Sevdah Bejbi, Vladimir Aćić, Fakir i Ivan Pešut.

  Exit
  Novi Sad, 12-15. jul
  Ulaz: komplet 6.990 dinara
  ODBROJAVANJE - Uskoro počinje i jedan od najpopularnijih muzičkih festivala Egzit gde će za četiri dana nastupiti više desetina izvođača i bendova. Na Mejn stejdžu svakako atrakcija će biti Guns ‘n’ Roses, Duran Duran, New Order, Erika Badu, Gossip, dok su zvezde Dens arene AVICCI, Riči Hotin, Loran Garnie...

  Summer3p
  Palić, 19-22. jul
  Ulaz: 990 dinara
  BAZENI - Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se na jedinstvenoj party lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću. Nastupiće Hedflux, Kassey Voorn, Gorje Hewek, Mladen Tomić, kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih di džejeva. Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

  Green days
  Pančevo, 20-21. jul
  Ulaz: slobodan
  EKOLOGIJA - Na Tamiškom keju prve večeri prašiće britanski rok bend Dr Feelgood, Van Gog, Texas Flood i Zozo klub. Drugi dan počinje takmičenjem mladih pančevačkih bendova, a u revijalnom delu su Magazin, Vlatko Stefanovski, Sevdah Baby i di-džej Sloba Jovanović.

  Soundlovers
  Zrenjanin, 28-29. jul
  Ulaz: 590 dinara
  ELEKTRONIKA - Festival elektronske muzike Soundlovers održaće se u Zrenjaninu 27. i 28. jula po četvrti put. Ovogodišnji festival ugostiće preko 4000 ljubitelja dobrih muzičkih vibracija svake od večeri, u samom centru Zrenjanina, na prostoru Electric Area arene (stara pijaca odnosno ul. M. Tirše).

  Dani piva
  Zrenjanin, 29. avgust - 2. septembar
  Ulaz: slobodan
  USKORO - Prema rečima organizatora festivala, program i odabir izvođača koji bi trebalo da naprave odličnu atmosferu tek treba da počne da se planira. “Za sada još uvek nemamo nikakvih opcija, ni ko će da nastupa ni koji bendovi će biti pozvani, ali ćemo se potruditi da kao i uvek zadovoljimo ukuse naših posetilaca”, kažu u Turističkoj agenciji Zrenjanina.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali