VojvodinaCafe - Počeo Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi
 • Počeo Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi

  Danas u 17 časova otvorene su kapije posetiocima trinaestog po redu Exit festivala, koji će trajati do ranih jutarnjih sati ponedeljka 16. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Tokom četiri dana festival će ugostiti preko 400 izvođača na 22 bine, a drugi dan festivala, petak 13, biće u znaku maskenbala.  Organizatori očekuju da će za 4 dana festival posetiti između 150.000 i 200.000 ljudi.

  Program na glavnoj bini Exita prvog dana počinje u 20h, a ono što nas očekuje su nastupi domaćeg sastava Kriške, velška mešavina metala, panka i regea, Skindred, plesna atrakcija Gossip i pop legende, Duran Duran. After 2AM program glavne bine festivala ugostiće Sub Focus DJ Set i MistaJam. Mt:s Dance Arena predstaviće elektronsku atrakciju Avicii, a pored njega će nastupiti i Jacques Lu Cont, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Eats Everything i Brodinski. Na Jelen Fusion bini nas očekuje nastup Edo Maajka, na Explosivu kultni pankeri Street Dogs, na Elektrani When Saints Go Machine. Happynovisad predstavlja Addison Groove i Jon Convex, a Suba najvreliju špansku elektronsku atrakciju, The Zombie Kids. Kompletnu satnicu festivala možete da preuzmete odavde (PDF).

  Četvorodnevne ulaznice mogu se kupiti po ceni od 10.990 dinara. Od četvrtka 12. jula, jednodnevne i četvorodnevne ulaznice moći će da se kupe samo na kapijama festivala. Cena dnevnih ulaznica je 3400 dinara za četvrtak, petak i nedelju, odnosno 3600 dinara za subotu. Zamena četvorodnevnih vaučera za narukvice odvija se svakodnevno u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu, u radnom vremenu dostupnom na sajtu www.exitfest.org. Posetioci koji su kupili jednodnevne ulaznice iste ne menjaju za narukvice, već sa ulaznicama ulaze direktno na festival.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali