VojvodinaCafe - Erika Badu obeležila treći dan Exita
 • Erika Badu obeležila treći dan Exita

  Koncert koji je svakako obeležio ne samo subotu veče, već i ovogodišnji Exit jeste nastup kraljice soula, Erike Badu, koji je ostavio bez teksta ne samo njene obožavaoce, već i sve one koji su se slučajno, ili iz radoznalosti zatekli na glavnoj bini Exita. Pre nje, bina se usijala na nastupima Suicidal Tendencies i Plan B.  Jelen Fusion binu prodrmao je nastup Hatebreed, a, sasvim očekivano, na Explosivu je briljirao Sodom, koji je u potpunosti napunio prostor ispred bine, zbog čega su svi prolazi na Explosive morali biti zatvoreni.

  Mt:s Dance Arena je još jednom pokazala da je jedna od najboljih densflorova u ovom delu sveta. Nakon fenomenalnih Azari & III, nastupila je cica maca elektronske scene, Miss Kittin, a Richie Hawtin je svojim beskompromisnim setom najavio jutro, nakon čega je, u nešto komercijalnijem tonu, zabavu preuzeo Claude Von Stroke. Još jedna noć na mt:s Dance Areni koja bi iscrpla poslednji atom snage neumornih klabera, da jutro nije donelo osveženje, taman kad je bilo najpotrebnije.

  Ono što večeras očekuje posetioce je s nestrpljenjem očekivani koncert Guns N' Roses. Legendarni Gansi dolaze na EXIT sa čak šest šlepera opreme. Još jutros, odmah nakon završetka programa na glavnoj bini festivala, počela je izgradnja bine za Ganse. Po prvi put u istoriji Exita, Mejn stejdž se menja zbog nekog izvođača, te će bina biti potpuno drugačija i još veća. Uvertiru za nastup Gansa pružiće Žene kese, Partibrejkers i Wolfmother, a s obzirom na to da su legendarni rokeri najavili svirku od tri sata, izvođači najavljivani za After 2AM program na Mejnu, Skream i Goldie, morali su biti prebačeni na Happynovisad stejdž.

  Na Jelen Fusion dolaze Little Dragon, Citizens! i Buraka Som Sistema, dok su hedlajneri Explosive stejdža čuveni crossover thrash sastav, Dirty Rotten Imbeciles. Suba će ugostiti momke koji dolaze povodom bratimljenja Exita sa Bestivalom, Playground Syndicate, a Elektrana italijanski electro-dance sastav, Franz & Shape.

  Večeras na mt:s Dance Areni posetioce očekuje izdanak Penduluma, Knife Party i Laurent Garnier sa svojom turnejom L.B.S, dok će festival tradicionalno zatvoriti najzabavnija klupska trojka u Srbiji, Nastić &Milićević&Milosavljević. Ovo je svakog Exita i oproštajna žurka sa festivalom i poslednja stanica pred odlazak kući. Crveni karton za sve one koji ne budu prisutni!
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali