VojvodinaCafe - Bogat program Rumfesta, gost Zvonko Bogdan
 • Bogat program Rumfesta, gost Zvonko Bogdan

  Turistička organizacija opštine Ruma po drugi put 2. avgusta organizuje "Rumfest", manifestaciju posvećenu vinu, hrani, rukotvorinama iz domaće radinosti i vojvođanskoj pesmi. Na centralnom gradskom trgu biće postavljena Vinska ulica u kojoj će se svojim proizvodima predstaviti vinari sa južnih i severnih padina Fruške gore.  Njima će se pridružiti i vinari iz drugih delova naše zemlje, ali i najpoznatiji ovdašnji proizvođači mesnih i sličnih prerađevina karakterističnih za ovo podneblje.

  Kako su najavili organizatori, predviđeno je da druženje u Vinskoj ulici i na Bazaru kreativnosti traje od kasnih prepodnevnih pa do noćnih sati, a svečano otvaranje "Rumfesta" zakazano je za 19 časova i 30 minuta.

  U programu svečanog otvaranja učestvovaće predstavnici Udruženja Evropski vinski vitezovi "Sveti Georgije", a poseban dodatak biće koncert Zvonka Bogdana i njegovih tamburaša.

  Nakon koncerta posetioci će imati priliku da vide reviju različitih modela modne stilistkinje Monje Jovičić iz Rume. Biće to retrospektiva svega onoga što je tokom proteklih godina viđeno na revijama koje je Monja priređivala u Rumi i drugim mestima.

  Svoj udeo u programu imaće i organizatori velike žurke pod nazivom "RU: Foamfest III", koji će najaviti ovogodišnji "Pena parti" zakazan za 11. avgust na Sportskim terenima "Breg".
  Komentara 1 komentar
  1. Avatar od Kent
   Kent -
   Zvonko Bogdan je najbolji
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali