VojvodinaCafe - Kvalifikacije za SP: Srbija - Vels u Novom Sadu
 • Kvalifikacije za SP: Srbija - Vels u Novom Sadu

  Objaveljene cene karata za drugu utakmicu "orlova" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu. Ekipa Siniše Mihajlovića debitovaće u takmičarskim mečevima u subotu, u Glazgovu. Već u utorak prvi put će u takmičarskom meču istrčati i pred domaću publiku. U Novom Sadu od 20.30 časova dočekaće Velšane, koji su svoj prvi duel odigrali juče protiv Belgije u Kardifu i izgubili sa 0:2.  Ulaznice za utakmicu Srbija - Vels na stadionu "Karađorđe" koštaće 500 (sever), 800 (istok) i 1.000 dinara (zapad).

  Prodaja karata počela je u četvrtak, šestog septembra na blagajni najvećeg stadiona u Novom Sadu. Radno vreme biletarnica biće od 10 do 18 časova, a radiće i subotom.

  Novosadska policija preduzeće sve zakonske mere da fudbalska utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Srbije i Velsa protekne bezbedno.

  Policija je najavila da neće biti dozvoljeno okupljanje navijačkih grupa u centru grada i podsetila navijače da će biti zabranjeno unošenje i konzumiranje alkohola na stadionu.

  Takođe, vlasnicima ugostiteljskih objekata na udaljenosti manjoj od jednog kilometra od stadiona zabranjeno točenje i prodaja alkohola, tri sata pre, za vreme i po završetku utakmice.

  Fudbalski savez Srbije okarakterisao je utakmicu Srbija – Vels kao sportsku priredbu visokog rizika, zbog čega će policija snimati sve prilaze stadionu pre, za vreme i nakon utakmice.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali