VojvodinaCafe - Vanredni polasci za Sremske Karlovce
 • Vanredni polasci za Sremske Karlovce

  Železnice Srbije će u subotu i nedelju uvesti četiri vanredna voza na relaciji Novi Sad - Sremski Karlovci - Novi Sad, zbog velikog interesovanja za putovanje na "Karlovačku berbu grožđa". Iz Novog Sada za Sremske Karlovce vanredni vozovi kreću u 20.05 i 21.05 sati. U povratku iz Sremskih Karlovaca za Novi Sad kompozicije će polaziti u 20.35 i 21.45 sati, saopštile su železnice.  Takođe, biće uvedeni i vanredni autobusi između Novog Sada i Sremskih Karlovaca. Autobusi će u Novom Sadu polaziti sa "potkovice" ispred Železničke stanice (polazno stajalište za Bukovac), a karte za vanredni prevoz prodavaće se kod lokomotive.

  Povratak sa "Grožđebala" će, kao i svake godine, biti sa redovnog autobuskog stajališta ispred Železničke stanice u Sremskim Karlovcima. Kako se ne bi stvarale gužve na ulasku u vozila, putnici će moći da kupe karte u autobusu koji će biti postavljen u Karlovcima samo za to.

  Vanredni polasci do Sremskih Karlovaca sva tri dana počinjaće od 16.30 časova. Na tim polascima neće važiti pretplatne karte, a cena prevoza će biti kao i redovna cena do Sremskih Karlovaca - 120 dinara, navodi se u saopštenju GSP-a.

  Parkiranje tokom Grožđebala u Srmeskim Karlovicma, od 28. do 30. septembra će se naplaćivati i određene su posebne lokacije.

  Parkiranje će biti organizovano na sledećim lokacijama:

  Kod semafora, preko puta Saveznog centra za mehanizaciju; između železničke stanice i stovarišta "Dragojlović"; postojeće parkiralište za autobuse, gde će se parkirati i autobusi i putnička vozila; između železničke pruge i magistralnog puta kod semafora; između osnovne škole i magistralnog puta; Kišova bara, iza zgrade policije, ulaz na parking sa magistralnog puta.

  Parkiranje će se naplaćivati na ulasku na parking, po ceni od 200 dinara za ceo dan za putnička vozila i 400 dinara za autobuse. Parking se naplaćuje od 10 časova ujutru do 1 čas posle ponoći.

  "Pauk" će u saradnji sa saobraćajnom policijom odnositi nepropisno parkirana vozila.

  Karlovačka berba grožđa 2012 počinje večeras, a više i samoj manifestaciji pročitajte ovde.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali