VojvodinaCafe - Sajam automobila na Novosadskom sajmu
 • Sajam automobila na Novosadskom sajmu

  Na Sajmu automobila "Auto šou Novi Sad 2012", koji počinje danas, biće predstavljeno 80 brendova autoindustrije, od čega će biti i 29 premijera, izjavila je izvršni direktor Novosadskog sajma Marijeta Lazor. Izvršni direktor Lazorova je na konferenciji za novinare kazala da će na sajmu nastupiti 15 dilerskih kuća koje su najavile da će posetiocima ponuditi specijalne sajamske popuste.  "Retko koji sajam se može oceniti pre nego što je i počeo, ali već sada se može reći da je Auto šou Novi Sad 2012 uspeo, jer je samo po sebi održavanje te priredbe veliki uspeh", rekla je Lazorova dodajući da su svi na Novosadskom sajmu ponosni na činjenicu da je to jedini sajam automobila u regionu u ovoj godini.

  Lazor je naglasila da će pored noviteta svetske automobilske industrije posetioci biti u prilici da vide i ručno rađene modele domaćih proizvođača, kao i uvek atraktivnu izložbu popularnih "old tajmera".

  Najskuplji automobil na sajmu biće, prema Lazorovoj, izložen u auli Novosadskog sajma, a radi se o unikatnom automobilu ručne izrade "Faber Serije I", u retro stilu sa savremenim tehničko-tehnološkim rešenjima, cija je cena 230.000 evra.

  Konstruktor tog automobila je Dragan Pavlović iz Gruže.

  Leonid Babić, regionalni direktor kompanije "Delta Generali osiguranje", kazao je da će ta kompanija tokom trajanja manifestacije, pa do kraja oktobra, davati 10 odsto popusta na sve novozaključene ugovore o osiguranju.

  "Delta Generali osiguranje" je strateški partner Novosadskog sajma i generalni sponzor Sajma automobila "Auto šou Novi Sad 2012".

  Regionalni direktor Babić je najavio i da će "Delta Generali osiguranje" tokom sajma promovisati novi paket svojih usluga "Moj anđeo čuvar" koji sadrži dva manja paketa osiguranja - "Mini kasko osiguranje" i pravnu pomoć klijentima.

  Cena novog paketa usluga na godišnjem nivou kreće se od 31,39 do 86,80 evra.

  Sajam automobila "Auto šou Novi Sad 2012", u 11 sati otvara poznati srpski automobilista Bojan Milanović, traje do 14. oktobra, a cena ulaznice je 300 dinara.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali