VojvodinaCafe - Nema krize - prodato 220 automobila na sajmu
 • Nema krize - prodato 220 automobila na sajmu

  Jedini ovogodišnji Sajam automobila u Srbiji, "Autoshow Novi Sad" posetilo je 15.000 ljudi, a prodato je oko 220 vozila, što je na nivou prošle godine, saopštio je danas Novosadski sajam. Na sajmu su predstavljeni proizvodi 80 proizvođača iz automobilske industrije, a posetioci su imali priliku da premijerno vide 29 modela.  Prodata su i dva modela Audi A6 "olroad", koji su po ceni od 84 hiljade evra bili najskuplji serijski automobi izloženi na Sajmu.

  Veliko interesovanje je vladalo i za jeftinije automobile, poput modela Chery "Ego", čija je cena za prvih 10 kupaca bila od 5.490 evra, ali je zbog velikog interesovanja akcija produžena do kraja Sajma.

  Na Sajmu automobila predstavio se i automobilista Bojan Milanović, koji je otvorio Sajam i koji će naredne godine učestvovati na Reliju "Dakar 2013".

  Sa 25 godina, Milanović je najmlađi učesnik Relija "Dakar" u istoriji, a uz navigatora Darka Veljkovića, činiće prvu ekipu Srbije koja nastupa u najčuvenijem reliju na svetu.

  Naredne priredbe na Novosadskom sajmu su sedmi Međunarodni sajam investicija i Dani energetike, koje se održavaju se od 23. do 25. oktobra.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali