VojvodinaCafe - Novosadski Koncert Godine 2012 22. decembra
 • Novosadski Koncert Godine 2012

  Trinaesti NS Koncert Godine biće održan dan posle smaka sveta. U subotu, 22. decembra u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina” (SPENS) u 16h počinje legendarna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države. Ove godine na NS Koncertu Godine nastupa veliki broj bendova koje je publika odabrala preko Facebook stranice.  Ukupno, na glavnoj bini, publici će se predstaviti 9 bendova, a to su:

  - Hladno pivo iz Zagreba, bend koji je tražilo najviše posetilaca i koji će prvi put učestvovati na Koncertu godine,
  - Bosansko – hercegovačka formacija Dubioza kolektiv,
  - Svima dobro poznati bend S. A. R. S. sa svojim satiričnim mega hitovima,
  - Block Out – čudaci aletrnativnog psihodeličnog roka,
  - Stručnjaci za najbolju zabavu irskog zvuka Orthodox Celts,
  - Trenutno naš najbolji crossover bend Eyesburn koji na jedinstven način kombinuje hard core i reggae,
  - Novosadski domaćini, sada već zaštitini znak Koncerta Godine – žestoki Ritam Nereda koji ovim nastupom završavaju turneju “Paralelni svet”,
  - Uvek ironično veseli i sarkastični punk rockeri Atheist Rap,
  - Sve Barabe (Timbe, Ajs Nigrutin, Bvana, Eufrat i Mikri iz Prti Bee Gee) legende beogradske underground hip hop i rep scene koje zatvaraju program duboko u noć.

  Ove godine, u 16h manifestaciju otvara video snimak iznenađenja. Na video platnu će biti prikazan do sada neemitovan koncert koje ne smete propustiti.

  U pripremi je i projekat za drugu binu pod nazivom Bez prekida. Za učešće na drugoj pozornici će takođe biti organizovan konkurs i glasanje putem Facebook stranice Koncerta Godine, te ovom prilikom molimo sve zainteresovane bendove da prate istu kako bi na vreme dobili sve informacije i uključili se u borbu za učesće na ovom jedinstvenom događaju, koji će, nadamo se kao i prošle godine, omogućiti da neprekidno uživate u koncertima tokom svih 10 sati trajanja programa.

  Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti online preko Gigstix prodajne mreže (www.gigstix.com), u svim Corner shopovima širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, knjižari Bulevar Books, knjižari Serendipiti Spens, caffeu Machiatto Mercator i naravno na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.250 dinara.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali