VojvodinaCafe - Rasprodate promotivne ulaznice za Exit 2013
 • Rasprodate promotivne ulaznice za Exit 2013

  Sve ulaznice za festival Exit po prvoj promotivnoj ceni od 4.990 dinara su rasprodate za samo nekoliko sati od početka puštanja u prodaju, a nova cena iznosi 5.990 dinara. Paket promotivnih ulaznica po ceni od 4.990 dinara pušten je u prodaju 21. decembra, a ulaznice su rasprodate za svega nekoliko sati. Tako se 5000 najvernijih fanova već u decembru uključilo u EXIT (R)Evoluciju 2013.  Trenutno aktuelna cena petodnevne ulaznice sa 50% popusta iznosi 5.990 dinara, dok će redovna cena pred festival iznositi 11.990 dinara.

  Ulaznice su dostupne u Novom Sadu na Gigstix prodajnim mestima - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator) ili onlajn kupovinom preko Gigstix.com.

  Studentima i srednjoškolcima je kao i svake godine obezbeđen poseban popust od 55% u odnosu na redovnu cenu, tako da će svi zainteresovani studenti i učenici moći će da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinara. Ulaznice sa učeničkim popustom su i ove godine personalizovane i svaki kupac ima pravo na kupovinu jedne ulaznice.

  Ulaznice za studente i srednjoškolce za predstojeći EXIT festival dostupne su na Gigstix prodajnom mestu u Novom Sadu - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12). Studenti i srednjoškolci koji nisu iz Novog Sada popust mogu da ostvare slanjem mejla na [email protected].

  EXIT TRIBE:

  U skladu sa dosadašnjom praksom, verni posetioci koji se tradicionalno odlučuju da već u decembru kupe ulaznicu za festival, prvi su mogli da po najpovoljnijoj ceni dođu do petodnevnog paketa ulaznica. Članovi Exit Trajba do 25. 12. 2012. mogu da kupe promo ulaznice za 4.990 dinara.
  Komentara Pošaljite komentar

  Kliknite ovde da biste se ulogovali