Addendum - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

Price iz matrix-a

Addendum

Rating: 13 votes, 1.00 average.
O lakoći upravljanja ljudima....

Brojni su događaji (a u skorije vreme sve brojniji) kod kojih ostajem zapanjen sposobnošću ljudi oko mene da konstantno udaraju glavom u zid i da se svaki put iznova pitaju zašto ne mogu proći. U kući imam tipičan primer ljudskog leminga, pa sam sve ovo, nažalost, video svojim očima.

Razmišljanje o globalnoj politici u srbalja se uglavnom svodi na to koga više mrzimo. U poslednje vreme mesto na vrhu skale zauzima Amerika, a u stopu je prate Muslimani.

1. Muslimani (=Al Kaida=nepostojeća organizacija) srušili kule bliznakinje u Njujorku. Ekstaza. Bravo Muslimani. Svima je, međutim, promaklo da je Osama ustvari agent CIA, Tim Ossman, i da je napad 11. septembra najviše odgovarao kome? SAD! Opravdanje i podrška za ratove u Iraku i Afganistanu... Da ne pominjem verovatnoću da se u vazdušnom prostoru SAD nađu TRI aviona koja su skrenula s kursa i nisu oborena.. jednaka je onoj da nas tri puta pogodi grom u istom danu.

2. Krenuše omrznuti Ameri u rat u Iraku. Jeste to situacija u kojoj je s Iračkog naroda sjahao Kurta a uzjahao Murta. Ne sporim. Ono što je plenilo moju pažnju je svesrdna podrška koju srblji uputiše Sadamu Huseinu! Spremni bejasmo podržati i Sotonu u malom samo zato što se "suprotstavio" Americi.

3. Izrailji drže pod opsadom Gazu, te napadoše brod sa humanitarnom pomoći... situacija se iz temelja menja. Ti prokleti Muslimani su sigurno švercovali oružje! Opet ekstaza. Podrška Izrailjima uprkos ubistvima, uprkos kršenju svakog mogućeg ljudskog prava stanovnicima Gaze.

Ovo su samo skoriji primeri. Rat u Vijetnamu, recimo, svi slave kao poraz Amerike, iako su SAD svoj cilj u Vijetnamu ostvarile. Cilj nije bio pobeda, zamislite!

Izvucite glavu iz peska. Razmišljajte njome, k'o Boga vas molim.
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara

  1. Avatar od  lenjivica
    Podsetio si me na epizodu iz South parka ,koja je bila vezana za napade. Recenica glasi:"upravo smo napali vasu mastu"

    Goo Morphi,samo siri svest ljudi,mozda nesto i napravis
  2. Avatar od  Mrak
    Ljudima je istina ono sto vide na tv-u i procitaju u novinama..tako da im je glava u zivom blatu a ne u pesku, sto je najgore sve bolje sada ide ta kontrola pomocu medija pa maloumnim ljudima ne treba mnogo da poveruju u sve sto vide i procitaju..steta..mogla je ovo biti normalna planeta
  3. Avatar od  Jecka90
    Morpheus za predsednika istina je sve sto si napisao nazalost narod ovde je takav da cemo uvek hteti da se inatimo onima koji su jaci od nas.