Knjizevni konkurs - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

gospoica

Knjizevni konkurs

Ocenite unos
Knjizevna Omladina Srbije

Književna omladina Srbije iz Beograda je institucija koja postoji skoro 40 godina na polju kulture i književnosti, gde se mladi pisci i drugi kreativni ljudi organizuju i svestrano deluju na razvoj umetnosti, pre svega književnosti.

Organizacija i izdavačka delatnost Književne omladine Srbije je od početka pa do današnjih dana institucija i stečište mladih i perspektivnih autora željnih promocije svojih ideja, dela i projekata.

U našoj izdavačkoj kući, svoja prva književna dela i radove objavilo je većina velikih književnih imena, kao što su: David Albahari. Svetislav Basara, Vladeta Jerotić, Isidora Bjelica, Milovan Danojlović, Edvard Strahura, Boris Lazić, Kosta Cavoski i mnogi drugi.

Književna omladina Srbije od 27.04.2010 g. raspisuje Konkurs za objavljivanje rukopisa, proze i poezije, u Ediciji ,,Pegaz,,svih neafirmisanih autora koji do sada nisu objavljivali svoja dela.

Planirano je da konkurs bude otvoren do 27.08.2010 godine u 16 h. Medjutim, zbog velikog interesovanja isti je produžen do 27.10.2010 godine u 16 h.

Sve radove slati u elektronskoj ili pismenoj formi na mail:

[email protected]

ili direktno na adresu Književne omladine: Dobrinjska 11 Beograd 11000

Uz poslati rukopis, priložiti i osnovne podatke o autoru kao i broj fiksnog i mobilnog telefona.

Sve dodatne informacije možete dobiti na gore navedeni e-mail.

Pridružite nam se i budite deo Književne omladine Srbije!
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara