Miris jagoda u letnjoj noci - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

Moon_Shadow

Miris jagoda u letnjoj noci

Ocenite unos
Oh,stvarno volim ovaj miris, zvuke leta,miris jagoda u letnjoj noci,hm ne znam koji je dan i nije mi vazno.Sitni su sati,srce mi je puno,blaga euforija.Lagan vetar svojim neznim rukama miluje moje telo puno mlade vrele krvi.Na glavi viori se cvet,na ocevoj kosulji stari izlizani bedzevi,moj oreol svetli kao nekadMir i Anarhija na istom reveru kao olicenje kompleksnosti duha,izmesanih emocija na koje sad najvise obracam paznju.Sedela sam tako na stepenicama,dobro poznato mesto. Tu sam,ne retko ostavljala emocije i dobre i ruzne.
Osecam ih i sad, jos su tu,sveze i teske. Mirise na mladost?
Neki cudan osecaj obuzima me.Cekam? Sta ? Izgubljena sam?
ZnamCekam njega..
Zagledana u svetlost obliznje bandere,primetila sam kako zraci vestackog izvora gube nijansu za stepen il` dva.
Osetila sam blagu jezu,kao da sam upletena u neku nevidljivu mrezu.
Pribila sam se uz zid kad je tisinu prekinuo prigusen zvuk mog telefona.Na displeju dobro poznat broj,broj koji moji prsti vec po navici okrecu bez gledanjaPisalo je stizem
Gledajuci u ekran sa radoscu na mom licu,sto cu se uskoro susresti sa njegova oka dva davalo mi je puno snage.Srecna napokon.Napokon opustena.Napokon svoja.
Dosao je.Zagrljaj I poljubac koji mi je pruzio bio je znak da sam mu nedostajla.Bio je znak da mu je drago sto me vidi.Osecala sam se da mu je stalo do mene kao I meni do njega.Bila sam zadovoljna sa tim osecanjem.Nisam htela da se menja.Nisam htela da stane!
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara

  1. Avatar od  Mrak
    Mocno ..ja bi da te malo bolje upoznam, jel imas decka?
  2. Avatar od  Moon_Shadow
    Hahahah.....Imam,zove se Nenad i najbolji je na svetu...