Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
животот е на друго место
без идентитет,
љубов, убавина, слава...
очите во спомен обоени се,
звуците во несоница,
комоцијата во лага ...
сепак,
збогум
не е крај
...
n.t.s. (25.06.2013)
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara