Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
сенките ги милуваат боите на денот
земи ги нив, скриј ги во стиховите,
во годините и воздишките.
и стори го тоа со душа,
зашто
одамна не е важно дали се тие нечии,
мои,
твои.
...
во распуканите површини
пишува:
ние не сме родени за нас.
------------
n.t.s.
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara