Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
... и повторно нешто силно затропа во подножјето на нејзината мисла... силно, со насмевка која говореше за победа, за силна победа над уморта што Ѝ се надвиснала над животот; над нејзиното каменесто, големо, студено – сега! Беше тоа нежната музика што Ѝ степеше врз сенката на минато, а ја сотворуваше - сегашност, иднина... Ѝ велеше: „Ти повеќе не си сама!“
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara