Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
чекори.
улици.
вртења.
погледи.
насмевки.
сериозности.
осамени лица.
мажи.
жени.
парови
со деца и без нив.
минувачи.
намерници.
купувачи.
сеирџии.
полно,
а
празно.

пуста станица.
...
пред некое време таа го очекуваше него.
во некое меѓувреме тој ја сонуваше неа.
...
утробата на градот е блажена.
за неколку дена ќе се породи.
...
n.t.s.
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara