Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
__________________
господару на мисливе
ветрот ми го украде цветот,
дали е кај тебе?
____________________
21:30 23.03.’13
ноќни мириси
допири со прсти
темнината исчезна
______________________
22:50 21.03.2013
во погледот ги видов бреговите
со долги бранови, стапала и смеа
далеку се, за да ги достасам
____________________
15:30 / 20.03.2013
заробена сум
пловам со галија низ
мирисна слика
______________________20:20 /10.03.2013
n.t.s.

Kategorije
Nekategorizovano

Komentara