Ja, neka ... - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

New Time

Ja, neka ...

Ocenite unos
создавање
.
денес посакав да те создадам
и пресоздадам
и повторно доживеам
длабоко
и, лепливо
и, слатко
и, мирисно
и, фатаморганично
се занесам
по зонските
исечоци од парчињата
средби меѓу месеците
од гoдините.
...
те создадов!!!
.
n.t.s.
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara