Dečiji Nameštaj - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

marina09

Dečiji Nameštaj

Ocenite unos
Dizajniranje nameštaja sa različitim funkcijama kao i razno kombinovanje a da uz sve to uštedite na prostoru i maksimalno ga prilagodite sebi i svojim obavezama je da odaberete opciju poručivanja nameštaja po meri. Na ovaj način savršeno možete urediti kako male tako i ogromne prostore. Najviše pažnje treba posvetiti svojoj deci kao i opremanju njihovih soba u kojima spavaju, igraju se ili druže sa drugarima.

Nameštaj iz 3 dela:

Idealan sistem u opremanju svake dečije sobe je minimalno nameštaja a što veći prostor za igru. Reč je o zapravo komadu nameštaja iz jednog dela gde se ujedno nalazi krevet, radni sto i fioke za odlaganje garderobe ili čak igračaka i drugih sitnica. Krevet se nalazi iznad radnog stola i ovo je definitivno najbolji način da se jednoj dečijoj sobi obezbedi sve što je neophodno. Ovo je zaista praktičan i multifunkcionalan komad nameštaja koji možete sami dizajnirati onako kako ste Vi to zamislili. Dobri i kvalitetni stolari mogu ispuniti svaku Vašu želju i izraditi Vam sve što ste zamislili. Ovde je naročito korisno i ima veliku prednost što Vam se pruža mogućnost da ovakav nameštaj u potpunosti uklopite sa prostorom kojim raspolažete.

Nameštaj naših najmlađih:

U ovom slučaju su u prednosti mašta i kreativnost i cela priča je nešto mnogo više od jednostavne izrade nameštaja po meri. Ovde se pre svega radi o buđenju dečije mašte a uz zanimljive detalje u njihovoj sobi i najlepše i najzanimljivije oblike nameštaja njihovoj sreći i ispunjenosti budite sigurni neće biti kraja.

Naročito važne dimenzije nameštaja za decu:

Deci je neophodno prilagoditi svaki element u njihovoj sobi kao što je na primer odgovarajući sto i stolica za učenje ili krevet u kome spavaju. Koliko je ustvari bitno prilagođavanje nameštaja različitim uzrastima deteta može se uporediti sa recimo Vašim svakodnevnim životom i boravkom u prostoru gde je sve u predimenzionisanom obliku i gde se svakako nećete osećati prijatno. Iz tog razloga bi bilo poželjno da svako dete može bez ikakvih poteškoća da leže u svoj krevet, dohvati knjige sa police, kao i da su mu igračke na dohvat ruke.

Treba skrenuti pažnju da ukoliko niste u mogućnosti da im obezbedite svaki ovaj detalj to sigurno neće loše uticati kod napredovanja i razvoja deteta, ali bi svakako sve bilo mnogo jednostavnije i bolje kada bi im se na taj način olakšao život i boravak u njihovim malim carstvima. Ujedno im se može pružiti veća motivacija za učenje, mogu se osećati sigurnije i zadovoljnije kao i biti jako ponosni da se pohvale svojim drugarima u kako lepom ambijentu mogu da se igraju.

Sa određenim komadom nameštaja po meri deteta oni mogu dobiti inspiraciju za mnoge aktivnosti poput crtanja i sl. Prilikom igranja koliko god nestašni bili ne morate biti u strahu da će pasti sa visokog kreveta ili stolice ili se priklještiti na veliku fioku ili ormar.

U opremanju dečijih prostora treba se voditi kao i u kupovini igračaka za njih, jer će oni na taj način sve to doživeti. U njihovim životima je sve okrenuto ka igri i zabavi pa im i prostor treba u tom duhu opremiti.

Savet napisao portal : http://www.uredjenjestana.org/

Updated 15.10.2013 at 09:59 by marina09

Tagovi: namestaj
Kategorije
Nekategorizovano

Komentara