krcka - Blog - VojvodinaCafe Forum
Pogledaj RSS Feed

valter

krcka

Ocenite unos
Kada beres lukac to su teske muke
za(s)to mlada dama ispod stola drzi ruke
Da mi je cale bio neki direktor verovatno bih bio tezak "baksuz" (pokvaren) i ne bi' kopao po djubretu srece a svi vi koji bacate pola cokoladice necete razumeti zasto se i onaj nalepljeni visak sa omota kobaje jede. Za birtiju uvek imam para, i svi oni sa BMW i raznim NOKIAma nemogu da popiju koliko cu pica da im porucim. Cuki brate bizuterija.
Hvala ti majko sto si me rodila,
I smejem se, i kulturan sam, al' nemo' me diras ides ravno do dna, dolazim ti kao fantom slobode. Jesi li ikad dala-o pola piva, dva dima 30 dindzi zemljaku kojeg je izdala sreca. S kojom ja provedem noc, i smejem se i kulturan sam ali jedan je sasvim potpuno sasvim, bluz. Obiso sam nedelju srijedu januar avgust, , na televizoru redovno gledam sport kluba, no nesto ne fercera, nesto se krcka, necu da se predam, fata me drktavica, radim jos otkazni rok, uzima pozitiva svaki deo moga tkiva, i ii i iii smejem se i kulturan sam

Updated 27.02.2010 at 11:58 by izabelitta

Tagovi: krcka
Kategorije
Društvo oko nas , Filozofija

Komentara

 1. Avatar od euridika
  "...a svi vi koji bacate pola cokoladice necete razumeti zasto se i onaj nalepljeni visak sa omota kobaje jede."

  Nekada si u životu ovde, pa si onda onde. Iz ovde u onde se prelazi stazama koje nekada nisu posute crvenim laticama, i opasno su trnovite i zarasle u koprive i korov, ali ih pređeš i posle toga se može biti srećan, bar na momenat.

  "Za birtiju uvek imam para, i svi oni sa BMW i raznim NOKIAma nemogu da popiju koliko cu pica da im porucim."

  Veličina srca, i ono što ze zove duša, i ono unutranje veliko najveće to nema nikakve veze sa tim koji aFto se vozi i dal' se vozi i kakvim se sve fensi spravama služimo ili potpomažemo... Ti to sve znaš, ja samo da potvrdim.

  "Jesi li ikad dala-o pola piva, dva dima 30 dindzi zemljaku kojeg je izdala sreca. S kojom ja provedem noc, i smejem se i kulturan sam ali jedan je sasvim potpuno sasvim, bluz."

  Nekada je i samo osmeh pomoć, ako pogledaš čoveka u oči i nasmeješ mu se, i vidiš da izleti neki zračak iz tih mutnih očiju....


  "...nesto se krcka, necu da se predam, fata me drktavica, radim jos otkazni rok, uzima pozitiva svaki deo moga tkiva, i ii i iii smejem se i kulturan sam"

  "Sve će doći sve će proći, samo nemoj ti..."

 2. Avatar od valter
  sank ne sme pasti!
 3. Avatar od duga12
  i ii i iii smejem se
  i ii i iii treba...
 4. Avatar od ventilator
  čudno